פתוח כל יום: 12 בצהריים – חצות (ואפילו אחרי חצות בסופי שבוע) והמחירים די סבירים (בעיקר לבופה של שעת צהריים). F/62, Hopewell Centre, 183 Queen's Road East, Wanchai (מרחק הליכה קצר מתחנת הרכבת התחתית של Wanchai דרך סמטת Spring Garden Lane), טל': 2862-6166
ToTT's, או "שיחת העיר" בתרגום חפשי (Talk of the town) היא מסעדת קונספט חדשה למדי השוכנת בקומתו ה-34 של מלון Excelsior ב Causeway Bay וכוללת מסעדה פלצנית-יאפית (עם אוכל מעולה), לאונג'-באר טרנדי ומרפסת חיצונית גדולה... שהיא בעצם המקום הכי טוב לשבת בו כשאתם כאן...
התפריט במרפסת כולל בעיקר מאכלים מוכרים ולא מתוחכמים מדי (אך טעימים), כמו המבורגר מלובסטר, פיצה פירות ים ודומיהם, המחירים גבוהים יחסית למה שמקבלים, אבל עם נוף כזה מדהים ואווירה כזאת כיפית... למי אכפת ?
פתוח כל יום לצהריים וערב. 34/F, The Excelsior Hotel, 281 Gloucester Road, Causeway Bay (מיציאה D-1 של תחנת הרכבת התחתית, דרך Cannon Street), טל': 2837-6786
Felix , אחד הרסטו-בארים הידועים בהונג קונג, משקיף על הנוף המדהים של נמל ויקטוריה וקו הרקיע המטרופוליטאני ממרומי הקומה ה-28 של מלון Peninsula הקלאסי...
המסעדה, שעוצבה ע"י פיליפ סטראק, מגישה מטבח פיוז'ן לא רע במחירים גבוהים למדי, אך אנשים רבים מגיעים לכאן רק בשביל הבר (ואולי נשנוש...). כפי שכבר ציינתי במקום אחר באתר, שירותי הגברים הם חובה... להביט החוצה מהחלונות הגדולים ולהרגיש איך זה להשתין על העיר מלמעלה...
פתוח כל יום משש בערב (המסעדה נסגרת ב 11 ואילו הבר ממשיך לעבוד עד 2 לפנות בוקר).
F/28, The Peninsula, Salisbury Rd., Tsim Sha Tsui , טל': 2315-3188
The "Terrace" at Sevva היא רסטו-באר ולאונג' מודרני המשתרע על פני קומת הפנטהאוז של מגדל Prince's Building ב"סנטרל" ומשקיף אל הנוף הנהדר של נמל ויקטוריה והעיר השוקקת...
ניתן להתרווח באחת מן הספות הנוחות, ליהנות מהבריזה והמראות ולהתענג על קוקטיילים או מאכלים מוכרים עם "טוויסט" עכשווי... דוסה (קרפ הודי) במילוי גבינות, טוסטים, פסטות, נודלס, סלטים יצירתיים ועוד...
פתוח כל יום מהצהריים ועד שעת ערב מאוחרת (בשישבת הם מגישים ארוחת ערב מאוחרת / "late supper" עד אחרי חצות). F/25, Prince's Building, Central (ממש ליד תחנת הרכבת התחתית של "סנטרל", טל': 2537-1388
כל הזכויות שמורות ל אסיה-פסיפיק מדריכים בע"מ © 2009-2010
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה